Η εταιρεία

Το vulkanizater.gr εκφράζει την πλέον σύγχρονη εμπορική προσέγγιση στην Ελλάδα. Το επιχειρηματικό μοντέλο vulkanizater.gr είναι πολυπροϊοντικό, διαθέτει δηλαδή μια μεγάλη γκάμα προϊόντων κατέχοντας έτσι τον χαρακτηρισμό ενός πολυπροϊoντικού επιχειρηματικού μοντέλου με πάνω από 20.000 κωδικούς προϊόντων.

 

 

Ημερομηνίες Σταθμοί

 

2010 - Πήραμε την απόφαση να δημιουργήσουμε το δικό μας φυσικό κατάστημα ελαστικών που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη. Το αποτέλεσμα ήταν μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα να σημειώσουμε ραγδαία επιτυχία στον χώρο των ελαστικών, κάτι το οποίο οφείλεται στην ειλικρίνεια, την ποιοτική εργασία και τέλος τις χαμηλές τιμές οι οποίες είναι πάγια πολιτική μας να τις διατηρούμε σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

 

2012 - Ξεκινήσαμε συνεργασία με δύο μεγάλες εταιρίες της πόλης μας στον χώρο των αξεσουάρ αυτοκινήτων.

 

2014 - Μετά από επιτυχία στις εξετάσεις του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, ξεκινάμε συνεργασία με 10 μεγάλες εταιρίες στον χώρο των ασφαλίσεων. Φτάσαμε στο σημείο να παρέχουμε ολοκληρωμένα πακέτα παροχής υπηρεσιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση προς τον πελάτη μας.

 

2018 – Γι’ αυτό τον λόγο ιδρύσαμε το vulkanizater.gr για να μπορεί ο καταναλωτής να επιλέγει ανάλογα με το χρηματικό ποσό που διαθέτει τα αντίστοιχα προϊόντα (στην καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής).

 

Στόχος του vulkanizater.gr, λοιπόν είναι να παρέχει προϊόντα από τις καλύτερες εταιρίες, στις φθηνότερες τιμές της αγοράς

καθώς και η συνεχής ανάπτυξή του σε νέους τομείς.

Το κατάστημα μας εδρεύει στην οδό Μεσολογγίου 71 στις Συκιές

Θεσσαλονίκης, για άμεση επαφή επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο καταστήματος στο τηλέφωνο 2310 633.550