Επισκευή - Βαφή ζαντών

Επισκευή ζαντών

Στο κατάστημα μας αναλαμβάνουμε την επισκευή της ζάντας σας.

Οι ζάντες αλουμινίου στραβώνουν από τις λακούβες που όλοι συναντάμε στον δρόμο και από τα πεζοδρόμια που ίσως κάποιοι από εμάς ανεβαίνουν. Οι ζάντες μετά από ειδική επεξεργασία επανέρχονται στην αρχική τους κατάσταση, όπως όταν ήταν καινούργιες. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε και ραγισμένες ζάντες, όπου με ειδική επεξεργασία γίνεται επισκευή και επιδιόρθωση της ρωγμής που τυχόν έχει η ζάντα.

Η πολυετής εμπειρία μας σε κάθε είδους επισκευή, μας κατατάσσει εδώ και πολλά χρόνια ανάμεσα στις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες στον χώρο της επισκευής. Αναλαμβάνουμε όλες τις περιπτώσεις, ακόμη και την επαναφορά στραβών ακτίνων (πρέσα 200Τ) σε καμία περίπτωση όμως κομμένες ακτίνες, καθώς βασικός μας γνώμονας είναι η ασφάλεια του πελάτη. Ο έλεγχος της ζάντας σας είναι ΔΩΡΕΑΝ, και εφόσον κριθεί ασφαλής η επισκευή της σας ενημερώνουμε για το κόστος και για τον χρόνο παράδοσης.

Ανάλογα με τη φύση της ζημίας, υπάρχει δυνατότητα η επισκευή της να γίνει αποκλειστικά σε πρέσα, για την αποφυγή απωλειών υλικού από τη ζάντα (η διάμετρος μειώνεται κατά mm.) Το πρεσάρισμα της ζάντας γίνεται σε ειδικά σχεδιασμένα μηχανήματα που διατηρούν τις προδιαγραφές της κατασκευάστριας εταιρείας, σε καλούπια 12 έως 24 ιντσών. Αφού η ζάντα μορφοποιηθεί και αν είναι απαραίτητο (σε περίπτωση σπασίματος), ακολουθεί η χύτευση ειδικών κραμάτων αντίστοιχων με τα υλικά κατασκευής της ζάντας.

Τέλος εφόσον δεν ακολουθήσει βαφή, η ζάντα τοποθετείται σε ειδικούς τόρνους με αδαμάντινα μαχαίρια, επιτυγχάνοντας έτσι το άψογο γυάλισμα της πρόσοψης και των σημείων στεγάνωσης.

ΒΑΦΕΣ

Η βαφή της ζάντας δημιουργεί πολλές προκλήσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, όπως η διάρκεια ζωής του χρώματος και η διατήρηση του αρχικού αισθητικού αποτελέσματος. Αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις αυτές με την τεχνογνωσία μας, τον άρτιο εξοπλισμό μας και την χρήση πιστοποιημένων υπερανθεκτικών χρωμάτων.

Η γκάμα των χρωμάτων μας, σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε την ακριβή απόχρωση που επιθυμείτε με ματ ή γυαλιστερό αποτέλεσμα, νίκελ ή πέρλα.

- Πριν ξεκινήσουμε την διαδικασία της βαφής ελέγχουμε τις μεταχειρισμένες ζάντες για στραβώματα και φθορές.

- Η ζάντα τοποθετείται στο μηχάνημα αμμοβολής, για να καθαριστεί από παλιά χρώματα.

- Ακολουθεί η κάλυψη εκδορών έπειτα από κατάλληλη επεξεργασία.

- Στην συνέχεια γίνεται ενεργοποίηση του μεταλλού για να δεχτεί τα υπερανθεκτικά χρώματα.

- Μετά μπαίνει στο τούνελ της ηλεκτροστατικής βαφής για να γίνει η χρωμάτωση της ζάντας.

- Στο τελικό στάδιο η ζάντα μπαίνει στον φούρνο πολυμερισμού και ψήνεται στην κατάλληλη θερμοκρασία.

-Τέλος τοποθετούμε στο εσωτερικό της ζάντας αυτοκόλλητο με την ημερομηνία βαφής και τον κωδικό του χρώματος.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:

- Κατασκευή Μεταλλικών & Πλαστικών δακτυλιδιών, όλων των διαμέτρων.

- Προσθήκες Αλουμινίου 3 έως 60 mm.

- Άνοιγμα Οφαλών, Καρέ & Οffset.

- Μετατροπή Ζάντας 4X4.

- Τροποποίηση Παξιμάδια

- Μπουλόνια.